Vliegenlampen

Vliegenlampen zijn er in allerlei soorten en maten. Voor de voedsel verwerkende bedrijven mag er alleen een vliegenlamp gebruikt worden met een lijmplaat. Door deze lijmplaat blijven de vliegen plakken en kunnen geen besmetting meer veroorzaken. Voor bedrijven in de horeca die te maken hebben met de HACCP keuring is het noodzakelijk dat u zorg draagt voor het weren van vliegen. Dit kunt u doen door de ramen en deuren dicht te houden. Maar, dat lukt meestal niet. Dus kom je uit op de vliegenvangers. Vliegenvangers zijn er met een elektra spiraal, dit zorgt dat de vlieg een elektrische schok krijgt. Het nadeel van deze vliegenvangers is dat de vlieg uit elkaar spat en dat er deeltjes in de omgeving en dus op het voorbereidende voedsel terecht kunnen komen. Dit is wettelijk niet toegestaan. Dus is er de vliegenvanger met een lijmplaat systeem.  Dat als de vlieg door het UV licht aangetrokken word hij binnen de lamp aan een kleefplaat blijft plakken.

Wij van Ongediertebestrijding Zaanstad, hebben deze lampen in de verkoop, maar ook voor de verhuur inclusief een service contract kunt u bij ons terecht.

075-6168101 0648844762 0625024122 of contact

wij hebben regelmatig kort verhuurde vliegenlampen met kleefplaat in de verkoop deze zijn nagekeken en worden geleverd met nieuwe UV lampen en kleefplaat. informeer naar type en prijs.