Amerikaanse Kakkerlak

De Amerikaanse kakkerlak is glanzend roodbruin, met lichtgele plekken op vleugels en schild. De lengte varieert van 2,5 tot 4,5 cm ( excl. antennes ).  De vleugels bij de mannetjes steken uit en bij de vrouwtjes bedekken ze het gehele achterlijf. De larve heeft een lichtere kleur dan het volwassen dier maar het heeft nog geen vleugels.  Het ei pakket heeft een zwartbruine kleur en bevat ongeveer 15 eitjes.  Zijn dragers van mijten en bacteriën.

Volwassen wijfjes produceren gemiddeld 18 tot 62 ei pakketjes. Duur van het eistadium is rond de 8 weken. De duur van ei tot volwassen dier duurt ongeveer 1 jaar. De levensduur van een volwassen dier is 1,5 tot 2 jaar.

Komt voor in donkere, vochtige en warme plaatsen. Is lichtschuw en eet bijna alle soorten voedingsmiddelen doet zelfs aan kannibalisme. Kan ruim 5 weken zonder voedsel.

Levensmiddelen koel bewaren. Dichten van naden en kieren.

Na een grondige inspectie en inventarisatie in het object kan een bestrijdingsplan worden opgezet. In tegenstelling tot wat er vroeger gedaan werd, namelijk het “nat bestrijden”, gebruiken wij tegenwoordig een gel die voorzien is van een grote aantrekkingskracht voor kakkerlakken. Hierdoor hoeven bedrijven hun productie niet te stoppen en kan het personeel gewoon hun werk voortzetten. Bewoners kunnen gewoon in hun woning blijven terwijl de gel wordt uitgezet door onze deskundige. Heeft u last van kakkerlakken.

Tel. 075-6168101    0625024122 of mail contact